Velkommen til vores hjemmeside

Gæstebog

Tak fordi du besøger klubbens hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Benny Olesen

Tak for kigget!

Email Hjemmeside 11-03-2021

Benny Olesen

Tak for kigget!

Email Hjemmeside 11-03-2021

Anders

Hej alle.Tak for nogle gode år, det har simpelthen været fantastisk. Jeg ser frem til mange flere gode, spændende og inspirerende år.Mvh.

Anders

Email Hjemmeside 10-04-2018

Keld

Kære Refsvindinge Lystfiskerlaug.Det har været en absolut fornøjelse, at få muligheden for at deltage i jeres arrangementer i så mange år. Jeg vil i den grad se tilbage på de minder vi har skabt sammen. På gensyn.

Mvh.

Keld

Email 21-12-2014

Jacob Nielsen

Hej alle klup venner mange tak for et super godt år i kluppen
det er sjovt at arbejdet med når man ser den glæde og iver blandt medlemmerne ved de arrangementer der bliver afholdt,
jeg vil ikke fremhæve nogle frem for andre da det er et meget afvekslende
program og dermed altid er noget for alle.
Håber på et godt nytår med mange gode timer for både børn og voksne

Email 28-09-2013

Thomas Andersson

Hej.
Sikken flot side, og nem at finde rundt i.
Men jeg synes ikke at kunne finde noget sted hvor der står hvad det koster for medlemsskab og alt det (?)
Så har jeg også et spørgsmål hvad Longet (søen ved Longvej) angår; har den sø en ejer?
Alle jeg har talt med dernede siger at den er offentlig og alle må fiske der osv. Jeg tænker/håber I kan svare mig på det, for hvis der er regler forbundet med stedet, så skal de naturligvis følges.
MVH. Thomas

Email 01-05-2013

Lars Højager Jørgensen

Tak til alle deltagerene ved vores gedde tur i Longet den 1 maj. Pokalen gik i år til Roland Johansen som fangede dagen`s største gedde på 8,5 kg. Tillykke. Der blev fanget 10-12 geddder og to Ål. Den sidste ål var på en stang som lå tilbage da alle var
kørt hjem . jeg har stang og hjul her hos mig. Det er en rød XPS Spinning 9 fod med et Shimano 4000 hjul. Ålen svømmer i longet igen.
Hilsen Lars

Email 11-01-2012

Lars

så er torskefestivalen overstået. Vi var 4 mand afsted. Turen startede kl. 5,30 hos Kim. Båden vi sejlede med hedder Nadia og ligger i Helsingør. Vi stævnede ud i Øresund kl 8 og fiskede intenst til 16,00. Kl. 14,45 var vi så heldige at vi så en pukkelhval.Jeg fangede kun en torsk på 1,2 kg og det var ikke skippers skyld , for der blev fanget ca 60 torsk på vores båd.
Båden vi sejlede med høstede en temmelig stor del af præmierne, Kim vandt en pilkestang,tillykke med det.
Så alt i alt en super tur.

Email 18-09-2011

Lars Højager

Så er en super god tur til Gudenåen overstået. Det gik over al forventning. Der blev ikke fanget så meget, men til gengæld blev der hygget meget. En kæmpe tak og ros til alle børnene som var med. Ingen sure miner, masser af godt humør, hygge med billiard, bordfodbold og selvfølgelig fiskestængerne. Vi tager gerne på tur med jer igen en anden gang. Også en stor tak til dem som arrangerede turen. Det klappede jo bare med hytter, kørsel, mad og fisketegn.
Hilsen Lars

Email 30-08-2011

Jacob H Nielsen

Alle gode gange 3
så lykkedes det kristihimmelfarts turen at få det gennemført helt uden mekaniske problemer eller udfordringer
for flerer år siden var vi oppe for at sejle i limfjorden, vi kom der op men der var LIDT udfordringer med den ene trailer, siden gik turen til middelfart, der måtte vi leje en båd for at kunne holde antalet på 3 både, men i år gik turen til Kragenæs og til stor glæde ankom alle 3 både i god behold og med det bedste sommer vejr man kan tænke sig, 2/3 af de kvindelige deltager var dog ankommet med bil ca 1/2 time før så det med hytter var der lidt styr på, der blev hygget og lagt planer for den næste dag og en lille deligasion tog en tur til Fejø, de resterende dage gik med turer til Femø og Guldborg, turen op til Guldborg var en super tur med god sol og vind under 3Ms, der var dog lidt udfordringer ved at få tanket i Guldborg da der ikke er en tank på havnen, men det blev løst ved at låne en lille vogn og nogle dunke og så gik turen fra havnen til tankstationen 4 gange så var alle 3 både fuldtanget, der var flerer af deltagerne der mente at der skulle spises is der efter, hele turen var god og vejeret var med os selv hjemturen gik godt uden de store problemer med mekanikken Hilsen Jacob

Email 13-06-2011

Lars Højager

Dagens Slogan


Giv en mand en fisk, og han er fodret for én dag.Lær ham at fiske, og du slipper for ham hver weekend.

Email 05-01-2011

kurt lundgren

hej fiskevenner er der nogen som har brugt havfiske udstyr til overs.20-30 punds stang med tilsvarende godt multihjul. så skriv dit tilbud under køb og salg.
knæk og bræk kurt lundgren

Email 18-11-2010

Lars Højager

Denne fisk har er rigtig dårlig dag

Email 04-11-2010

Lars Højager

Fiskeri:
Nogle par tog på fisketur i Norge. Midt på ugen havde nogle af kvinderne fundet ud af, at Anna var den, der fangede flest fisk, så de gik over for at spørge hende, hvordan hun gjorde. Hun fortalte dem:
"Når jeg vågner om morgenen, kigger jeg på min mands lille ven. Hvis den ligger til venstre, fisker jeg på venstre side af båden. Ligger den til højre, fisker jeg på højre side af båden."
En af de andre kvinder vil vide mere:
"Hvad nu, hvis den står lige op i vejret, hvad gør du så?"
Hertil svarer Anna: "Så tager vi IKKE ud at fiske."


Email 18-07-2010

Povl Jørgensen

Email Hjemmeside 15-09-2018

Hej Lystfiskerlaug
Hvad er det for en mystisk fisk vi har i vores sø? Den startede med at være gul-brun og for fem år siden skiftede den farve til orange.
Kom gerne ud og se den
Hilsen Povl(pedel)

Del siden